fbpx

ЗММ БЪЛГАРИЯ В ПОДКРЕПА НА БЪДЕЩИТЕ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ (en)

В учебната работилница е монтира нов CNC струг LT580 -1000 със система за управление SINUMERIK 828. Това е поредната стъпка в сътрудничеството между ЗММ Сливен, част от ЗММ България Холдинг, и гимназията за въвеждане на дуално обучение, което цели подпомагане развитието на бъдещите млади специалисти.

По време на откриването изпълнителният директор на ЗММ-България Холдинг г-н Емилиян Абаджиев и екип от ръководството на ЗММ Сливен, начело с директора г-н Георги Добрев, подкрепиха директорката на гимназията г-жа Татяна Петкова като се обрънаха към учениците, насърчавайки ги да бъдат активни в практическата си подготовка и ги увериха, че винаги ще имат възможност за развитие и растеж като част от екипа на ЗММ Сливен.

Гимназия Сливен 2 500x333Изграждането на кабинета, който включва и компютърна зала с инсталирана специфична програма и работни места за 8 ученика е финансирано с безвъзмездната помощ на ЗММ Сливен, Сименс България, Сандвик България и Искар Бъглария. Проектът цели да се повиши квалификацията на учениците, така че тя да отговаря по-добре на нуждите на машиностроителното производство и същевременно да се допринесе за по-доброто развитие на индустрията в гр. Сливен.

 

Get in touch

Head office

79 Knyaginya Maria Luiza Blvd, fl. 4, Sofia, 1202

Contact

Phone: +359 (0) 2 981 07 53
E-mail: office@zmmbulgaria.com

Email Us

office@zmmbulgaria.com

The Company is represented by:

Daneta Zheleva – Chairperson of the Board of Directors
Vassil Tzanev – CEO of the Company