fbpx

ЗММ БЪЛГАРИЯ В ПОДКРЕПА НА БЪДЕЩИТЕ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ (en)

В учебната работилница е монтира нов CNC струг LT580 -1000 със система за управление SINUMERIK 828. Това е поредната стъпка в сътрудничеството между ЗММ Сливен, част от ЗММ България Холдинг, и гимназията за въвеждане на дуално обучение, което цели подпомагане развитието на бъдещите млади специалисти.

По време на откриването изпълнителният директор на ЗММ-България Холдинг г-н Емилиян Абаджиев и екип от ръководството на ЗММ Сливен, начело с директора г-н Георги Добрев, подкрепиха директорката на гимназията г-жа Татяна Петкова като се обрънаха към учениците, насърчавайки ги да бъдат активни в практическата си подготовка и ги увериха, че винаги ще имат възможност за развитие и растеж като част от екипа на ЗММ Сливен.

Гимназия Сливен 2 500x333Изграждането на кабинета, който включва и компютърна зала с инсталирана специфична програма и работни места за 8 ученика е финансирано с безвъзмездната помощ на ЗММ Сливен, Сименс България, Сандвик България и Искар Бъглария. Проектът цели да се повиши квалификацията на учениците, така че тя да отговаря по-добре на нуждите на машиностроителното производство и същевременно да се допринесе за по-доброто развитие на индустрията в гр. Сливен.

 

Ponerse en contacto

Oficina Central

Avenida Knyaginya Maria Luiza № 79, piso 4. Sofia,1202

Contactos

Teléfono: +359 (0) 2 981 07 53
E-mail: office@zmmbulgaria.com

Envíenos un correo

office@zmmbulgaria.com

Representantes de la empresa:

Daneta Zheleva – Presidente de la Junta Directiva
Vassil Tzanev – Director General